torsdag den 21. marts 2013

Rejsegilde i frostgrader og høj sol
Halvanden måned inden gæsterne indtager de moderniserede lokaler, var der rejsegilde på Munkebjerg Hotel.
På trods af vinterens bidende frostgrader er spær og lofter til bygningen blevet klar. Det gav anledning til at holde sammenkomst. Ikke kun for dem, der beskæftiger sig med ombygningen, men også for alle dem, der har fået hotellet til at fungere, mens ombygningen foregår. Samt de gæster, der har booket lokalerne til den kommende sæson.
 


Fredag den 15. marts fik byggepladsen for en sjælden gangs skyld lov til at ligge stille hen, mens hotellets ejer og direktør på skift udtrykte deres tak overfor de 250 fremmødte. ”Tusinde tak til Vejle Brandvæsen fordi de slukkede ilden, så resten ikke brændte ned”, lød det humoristisk fra ejer Hans Geschwendtner.

  
Tæppet løftes den 21. april
Hotellets administrerende direktør René Aarby Sørensen er fuldt bevidst om de fordele den omfattende modernisering til 60 millioner kroner bringer med sig.
 

”Der er tre hovedtemaer i det. Dér hvor Treetop lå før, får vi en hyggelig lobbybar. Dertil kommer en ny Treetop-restaurant med åbent køkken - og dobbelt så store selskabslokaler. Det bliver et unikt og moderne Munkebjerg Hotel, der slår dørene op den 21. april. Vi får de ting, vi har drømt om i mange år”, forklarer han og fortsætter:
 

”Men intet af det kunne lade sig gøre uden vores personale. Dét, vi har budt dem gennem de sidste måneder, har simpelthen været for ringe. Vi har knoklet, for at sige det rent ud. Vi valgte jo at køre videre med hoteldriften, som om intet var hændt”, runder han af.
 

Traditionen tro forkælede Munkebjerg Hotel de mange forfrosne gæster med lækkerier fra hotellets eget køkken og konditori.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.