Rejsegilde i frostgrader og høj sol
Halvanden måned inden gæsterne indtager de moderniserede lokaler, var der rejsegilde på Munkebjerg Hotel.
På trods af vinterens bidende frostgrader er spær og lofter til
bygningen blevet klar. Det gav anledning til at holde sammenkomst. Ikke
kun for dem, der beskæftiger sig med ombygningen, men også for alle dem,
der har fået hotellet til at fungere, mens ombygningen foregår. Samt de
gæster, der har booket lokalerne til den kommende sæson.
Fredag den 15. marts fik byggepladsen for en sjælden gangs skyld lov til
at ligge stille hen, mens hotellets ejer og direktør på skift udtrykte
deres tak overfor de 250 fremmødte. ”Tusinde tak til Vejle Brandvæsen
fordi de slukkede ilden, så resten ikke brændte ned”, lød det
humoristisk fra ejer Hans Geschwendtner.
Tæppet løftes den 21. april
Hotellets administrerende direktør René Aarby Sørensen er fuldt
bevidst om de fordele den omfattende modernisering til 60 millioner
kroner bringer med sig.
”Der er tre hovedtemaer i det. Dér hvor Treetop lå før, får vi en
hyggelig lobbybar. Dertil kommer en ny Treetop-restaurant med åbent
køkken - og dobbelt så store selskabslokaler. Det bliver et unikt og
moderne Munkebjerg Hotel, der slår dørene op den 21. april. Vi får de
ting, vi har drømt om i mange år”, forklarer han og fortsætter:
”Men intet af det kunne lade sig gøre uden vores personale. Dét, vi
har budt dem gennem de sidste måneder, har simpelthen været for ringe.
Vi har knoklet, for at sige det rent ud. Vi valgte jo at køre videre med
hoteldriften, som om intet var hændt”, runder han af.
Traditionen tro forkælede Munkebjerg Hotel de mange forfrosne gæster med lækkerier fra hotellets eget køkken og konditori.
Munkebjerg Hotel:
Sådan bliver den nye lobbybar
Hjernen bag Munkebjerg Hotels modernisering, Mikael Mammen,
har selv mere end 200 årlige rejsedage. Derfor er det af stor vigtighed
for ham, at den nye vinlounge lever op til de mange rejsendes behov for
et familiært sted at slappe af.
At sidde alene på et hotelværelse langt væk fra familie og venner i
en by, man ikke kender - kan tit være en særdeles ensom affære. Den
følelse gør arkitekten bag moderniseringen af Munkebjerg Hotel op med.
”Jeg rejser selv mere end 200 dage om året og ved hvor vigtigt, det
er for en rejsende at have et sted at kunne hænge ud i smukke og
komfortable omgivelser”, forklarer Mammen og fortsætter:
”Det nye område, der er en blanding mellem en lobby, en bar og en
café, skal være et sted, hvor du kan blive forkælet uden at skulle leve
op til rollen som gæst. Det er her, man føler sig hjemme, når man
forlader sit værelse, for at ordne sin korrespondance. Fordi det bare er
hyggeligere at lave sit arbejde hér, end at sidde alene på værelset”.
Velkendte vine og bedårende bidder
Lobbybaren lokker ikke alene med et bredt udvalg af velvalgte vine på glas, men også perlende specialøl og søde cocktails.
Skulle gæsterne blive småsultne, har kokkene bag lobbybaren udviklet et
menukort bestående af hjemmelavede snacks fra hotellets eget charcuteri
og røgeri, der frister ubønhørligt om kap med konditorens indbydende
kager.
Food & Beverage Manager Kim Pedersen glæder sig til, at den nye bar -
der ligger oven på hotellets berømte vinkælder - står klar til
gæsternes ibrugtagelse. ”Jeg har virkelig store forventninger til vores
nye lobbybar, hvor vores hotel- og konferencegæster kan nyde et glas
inden middagen og runde deres aften af med vores dygtige baristas mange
kaffespecialiteter”.