torsdag den 21. marts 2013

Rejsegilde i frostgrader og høj sol




Halvanden måned inden gæsterne indtager de moderniserede lokaler, var der rejsegilde på Munkebjerg Hotel.
På trods af vinterens bidende frostgrader er spær og lofter til bygningen blevet klar. Det gav anledning til at holde sammenkomst. Ikke kun for dem, der beskæftiger sig med ombygningen, men også for alle dem, der har fået hotellet til at fungere, mens ombygningen foregår. Samt de gæster, der har booket lokalerne til den kommende sæson.
 


Fredag den 15. marts fik byggepladsen for en sjælden gangs skyld lov til at ligge stille hen, mens hotellets ejer og direktør på skift udtrykte deres tak overfor de 250 fremmødte. ”Tusinde tak til Vejle Brandvæsen fordi de slukkede ilden, så resten ikke brændte ned”, lød det humoristisk fra ejer Hans Geschwendtner.

  
Tæppet løftes den 21. april
Hotellets administrerende direktør René Aarby Sørensen er fuldt bevidst om de fordele den omfattende modernisering til 60 millioner kroner bringer med sig.
 

”Der er tre hovedtemaer i det. Dér hvor Treetop lå før, får vi en hyggelig lobbybar. Dertil kommer en ny Treetop-restaurant med åbent køkken - og dobbelt så store selskabslokaler. Det bliver et unikt og moderne Munkebjerg Hotel, der slår dørene op den 21. april. Vi får de ting, vi har drømt om i mange år”, forklarer han og fortsætter:
 

”Men intet af det kunne lade sig gøre uden vores personale. Dét, vi har budt dem gennem de sidste måneder, har simpelthen været for ringe. Vi har knoklet, for at sige det rent ud. Vi valgte jo at køre videre med hoteldriften, som om intet var hændt”, runder han af.
 

Traditionen tro forkælede Munkebjerg Hotel de mange forfrosne gæster med lækkerier fra hotellets eget køkken og konditori.

Ny vin og lobbybar

Munkebjerg Hotel:
Sådan bliver den nye lobbybar


Hjernen bag Munkebjerg Hotels modernisering, Mikael Mammen, har selv mere end 200 årlige rejsedage. Derfor er det af stor vigtighed for ham, at den nye vinlounge lever op til de mange rejsendes behov for et familiært sted at slappe af.

At sidde alene på et hotelværelse langt væk fra familie og venner i en by, man ikke kender - kan tit være en særdeles ensom affære. Den følelse gør arkitekten bag moderniseringen af Munkebjerg Hotel op med.
 
”Jeg rejser selv mere end 200 dage om året og ved hvor vigtigt, det er for en rejsende at have et sted at kunne hænge ud i smukke og komfortable omgivelser”, forklarer Mammen og fortsætter:

”Det nye område, der er en blanding mellem en lobby, en bar og en café, skal være et sted, hvor du kan blive forkælet uden at skulle leve op til rollen som gæst. Det er her, man føler sig hjemme, når man forlader sit værelse, for at ordne sin korrespondance. Fordi det bare er hyggeligere at lave sit arbejde hér, end at sidde alene på værelset”.
 
Velkendte vine og bedårende bidder
Lobbybaren lokker ikke alene med et bredt udvalg af velvalgte vine på glas, men også perlende specialøl og søde cocktails.

Skulle gæsterne blive småsultne, har kokkene bag lobbybaren udviklet et menukort bestående af hjemmelavede snacks fra hotellets eget charcuteri og røgeri, der frister ubønhørligt om kap med konditorens indbydende kager.


Food & Beverage Manager Kim Pedersen glæder sig til, at den nye bar - der ligger oven på hotellets berømte vinkælder - står klar til gæsternes ibrugtagelse. ”Jeg har virkelig store forventninger til vores nye lobbybar, hvor vores hotel- og konferencegæster kan nyde et glas inden middagen og runde deres aften af med vores dygtige baristas mange kaffespecialiteter”.